10.02.2013

inni en matboble.

m. og jeg er ofte inni en matboble. det vil si at han bruker mye tid på å lage god mat og så dandere det på en fin måte for så at jeg fotograferer det. dette syns vi begge er gøy ettersom han elsker å kokkelere og jeg liker å ta bilder og spise maten.
så her er noen retter vi har lagd og spist i løpet av det nye året:

 vegetariske 'summer rolls' som jeg lagde en dag i januar da jeg ble kvalm av tanken på kjøtt.

dette er en omelett jeg lagde en formiddag jeg var alene hjemme. jeg er ikke spesielt flink til å lage mat, så jeg så meg veldig fornøyd med denne.

dette er stuede kantareller, rotpuré og indrefilet av hjort.



dette er også en rett komponert av meg en kveld jeg måtte lage middag alene. stekt ørret, brokkoli, sopp og salat av fennikel og eple.

 m. er også veldig glad i å lage pasta. han vil heller bruke tid på å lage sin egen pasta enn å koke halvfabrikata.

ravioli fylt med sitronricotta.

 en terrine.

edamame, artisjokk og grønn salsa.

dette er en rett inspirert av noe vi spiste i københavn da vi var der første helga i januar. det er stekte potettårn fylt med ost, vaktel laget på to måter (stekte lår + ballotine fylt med foie gras og pancetta). veldig porno og pompøs rett som tok hele kvelden å lage.

så sånn går dagene hjemme hos oss. sånn cirka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar